www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
На Дніпропетровщині у зведених «з нуля» дитсадках виховуються майже 700 малюків – Валентин Резніченко
Версія для друку Написати листа
На Дніпропетровщині у зведених «з нуля» дитсадках виховуються майже 700 дітлахів. З 2016 року в області збудували чотири дошкільні заклади. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Щороку в дошкільних закладах Дніпропетровщини створюємо додаткові місця. Для цього не тільки реконструюємо існуючі садки, а й будуємо нові. Уже звели «з нуля» дитсадочки у Дніпрі, Слобожанському, Підгородному й Обухівці. У сучасних і комфортних умовах виховуються майже 700 дітлахів. Їхнє дитинство сповнене яскравих барв», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У 2016-му у Слобожанському відкрили перший у країні дитсадок, зведений «з нуля» без жодної гривні з Держбюджету. Заклад на 220 місць, є спортивна та музична зали, кабінет психологічного розвантаження, соляна кімната, зимовий сад та власний город.

У 2017 році «виріс» ще один дитсадок – у мікрорайоні Лівобережний-3 у Дніпрі. У закладі на 12 груп – затишні спальні та ігрові кімнатами, музичні і спортивні зали, кабінети психолога, логопеда й дефектолога. Є також і зона юних натуралістів: хлопчиків та дівчат змалечку привчають дбати про навколишнє середовище.

У 2018-му у Підгородному відкрили унікальний для України дитсадок у формі стільників. Дніпропетровська ОДА звела його за рік. У закладі – буфет, їдальня, ігрові та хореографічна зала. Родзинка – внутрішнє подвір’я з підігрівом.

Найкращий в Україні дитсадок у скандинавському стилі відчинив двері в Обухівці. Він також має оригінальну архітектуру, сучасний дизайн та все необхідне для всебічного розвитку малечі.

Нині в області зводять «з нуля» дитсадки в Кам’янському, Іларіоновому, Старих Кодаках та Покрові.

За останні чотири роки на Дніпропетровщині реконструювали та звели понад 60 дитсадків. Результат – 6 тисяч додаткових місць для дошкільнят.


На Дніпропетровщині у зведених «з нуля» дитсадках виховуються майже 700 малюків
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор



File Attachment Icon
8.jpg